Se bat 3 oua. Se adauga 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina amestecate cu 1 lingurita de praf de copt, 1 zahar vanilat, 3 linguri de ulei. Se toarna compozitiz in forma de tarta si se da la cuptor. Cand este gata se scoate din forma si se lasa sa se raceasca.
Se face budinca conform instructiunilor de pe plic cu 500 ml lapte si 3 linguri de zahar si se lasa sa se raceasca.
Cand s-au racit bine, se intinde budinca pe tarta si se presara strugureii.
Se prepara tort gelee cu apa si o lingura de zahar si se pune deasupra fructelor.
Se da la rece si se serveste.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii