Tarta cu strugurei rosi (rozinchine)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu strugurei rosi (rozinchine)

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 linguri ulei
  • 1 zahar vanilat
  • 1 budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • 350 grame de strugurei rosi
  • 1 tort gelee rosu
  • 1 lingura zahar
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Se bat 3 oua. Se adauga 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina amestecate cu 1 lingurita de praf de copt, 1 zahar vanilat, 3 linguri de ulei. Se toarna compozitiz in forma de tarta si se da la cuptor. Cand este gata se scoate din forma si se lasa sa se raceasca.

Se face budinca conform instructiunilor de pe plic cu 500 ml lapte si 3 linguri de zahar si se lasa sa se raceasca.

Cand s-au racit bine, se intinde budinca pe tarta si se presara strugureii.

Se prepara tort gelee cu apa si o lingura de zahar si se pune deasupra fructelor.

Se da la rece si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise