Am pus spanacul decongelat și stors de apă într-un vas împreună cu brânzeturile, iar după ce le-am amestecat am adăugat sarea, un ou și 50 g de pesmet, apoi am omogenizat totul.
Pe masa de lucru am întins aluatul de patiserie cu ajutorul unui sucitor, apoi l-am tăiat astfel încât să obținem baza și marginea tartei. Am uns vasul ceramic al aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7l și l-am pudrat cu pesmetul rămas.
După ce am așezat aluatul în vas am adăugat umplutura de spanac și brânzeturi.
Am acoperit cu grilaj realizat din aluatul rămas.
Am uns cu ou bătut și am presărat semințe de susan negru. Am copt tarta timp de 2 ore și jumătate pe modul ”low”, după care am aplicat ”tehnica șervețelului” :) , așezând sub capac câteva prosoape de hârtie pentru a absorbi umiditatea și pentru a ajuta partea superioară a tartei să se rumenească. Am setat aparatul Crock Pot pe modul ”high” și am lăsat-o să se mai rumenească 30 de minute.
Îmi place mult tarta aceasta, mai ales când e fierbinte alături de-o cană cu iaurt. Este nemaipomenită și pentru micul dejun. O pui la copt înainte de culcare și o ai proaspătă și caldă pe dimineață.
Poftă bună!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii