1. Noi am pregătit aluatul folosind robotul de bucătărie,dar dacă nu aveţi se poate face şi fără.
Aşadar, se pune făina+untul, şi se amestecă, se adaugă oul, se mai amestecă puţin după care punem apa/laptele. Se obţine un aluat compact pe care îl întindem şi îl punem într-o tavă de tartă unsă cu unt.Tava se bagă la frigider pentru 20 de minute.
Atenţie! Ingredientele pentru aluatul fraged se amestecă rapid şi uşor, nu se frământă pentru că altfel se întăreşte.
2. Într-o cratiţă punem spanacul, peste care adăugăm ceapa verde înăbuşită (doar cu apă). Se potriveşte de sare şi piper. Se lasă la foc mic 5 minute pentru a se amesteca aromele.
3. Separat se bat cele 3 ouă. Se dă drumul la cuptor.
4. Se scoate tava din frigider, se înţeapă cu o furculiţă şi deasupra ei se pune o foaie de copt+fasole boabe pentru ca să nu se umfle aluatul.
5. Se introduce tava în cuptor pentru 15 minute, apoi se scoate şi se umple cu spancul amestecat deja cu ouăle bătute. Se presară brânză rasă şi se pune la cuptor pentru 15-20 minute.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii