Am facut un aluat simplu pe care l-am framintat cu podul palmei, ca pe aluatul de taitei si l-am lasat sa creasca 20 de minute.
Separat, am calit o ceapa taiata marunt si peste ea am pus spanacul taiat , am amestecat incontinuu pina ce s-a undit spanacul, am condimentat cu sare si piper si am dat la racit. Dupa ce a fost rece spanacul, am pus peste el 2 oua si cam 200 g de telemea sarata razuita marunt.
Aluatul l-am intins in foaie subtire si l-am pus intr-o tava, peste hartia de copt.Am facut un sul impletit in 2 , pe care l-am pus pe margine dar si pe mijloc,impartind astfel tarta in doua parti. .Peste foaia de aluat am presarat gris. Umplutura de spanac am distribuit-o in mod uniform .
Am dat la cuptor pentru 30 de minute si apoi am scos tava, am facut putin loc cu lingura in spanac si in adinciturile facute am pus 4 oua, apoi am mai dat la cuptor 15 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii