Tarta cu prune si nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu prune si nuci

Ingrediente

  • -2 oua
  • -125 g zahar
  • -100ml ulei
  • -100ml suc mere,neacidulat sau orice alt tip de suc de -fructe preferabil mai acrisor
  • -140g faina+1plic praf de copt.
  • -100g nuci sau migdale tocate.

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele.

Puneti compozitia in tava mica dupa care acoperiti cu prune tavalite prin faina ca sa nu se scufunde si puneti la cuptor 180 Grade cam 35 minute.

Asta este tot, o prajitura simpla si foarte buna.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise