Zaharul se incorporeaza cu galbenusurile, se mixeaza pana se topeste zaharul,se adauga celelalte ingrediente, albusurile batute spuma,apoi se asaza in tava unsa cu ulei,tapetata cu faina.Se orneaza cu prune. In fiecare jumatate de pruna se pudreaza cu scortisoara.
Se da la cuptor pana se rumeneste usor. Verificam prin traditionala metoda cu scobitoarea. Pudram dupa ce s-a racit prajitura, apoi o taiem patrate sau romburi
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii