Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem.
Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem.
Eu am facut o tarta mare si 4 mici.
Crestam un chenar in jur aluatului fara sa taiem aluattul de tot.
In interiorul chenarului ungem cu crema de branza si adaugam feliile de piersici (daca sunt din compot le scurgem bine)
Ungem cu miere de albine piersicile si dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min la 200 grade (sa se rumeneasca frumos aluatul)
Dupa ce le scoatem de la cuptor, lasam sa se raceasca putin si adaugam felii de jambon si salata pentru un plus de culoare.
Edit a adaugam si otet balsamic, eu nu am folosit.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii