Pentru siropul din blat procedezi astfel: fierbi apa cu zaharul, lasi la racit 5 minute si adaugi sucul de fructe.
Pentru prepararea cremei procedezi astfel: amesteci zaharul, oualesi laptele, adaugi faina si un praf de sare. Fierbi compozitia pana se ingroasa, o dai deoparte si amesteci pana se raceste, apoi adaugi margarina frecata spuma cu zaharul vanilinat.
Tapezi tava aragazului cu jumatate din cantitatea de biscuiti, torni jumatate din cantitatea de sirop, asezi 3/4 din cantitatea de crema de vanilieapoi asezi restul de biscuiti si restul de crema.Asezi nectarinele si ciresele in forma de floare pe prajitura.
Deasupra torni gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic.
Dai parjitura la rece pentru 4 ore.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii