Tarta cu nectarine si bezea

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Tarta cu nectarine si bezea

Ingrediente

  • * 22 piscoturi
  • * 50 g martipan (pasta)
  • * 5-6 nectarine fara coaja si taiate bucatele
  • * 3 albusuri
  • * 120 g zahar

Mod de preparare

Cu robotul de bucatarie am maruntit piscoturile si le-am amestecat cu martipanul dat pe razatoare.

Am nivelat amestecul intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt.

Am pus deasupra nectarinele.

Albusurile le-am batut spuma tare, apoi am adaugat cate o lingura de zahar pana cand bezeaua s-a intarit.

Am dat tarta la cuptor pana cand s-a colorat bezeaua.

Sursa: http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise