Cu robotul de bucatarie am maruntit piscoturile si le-am amestecat cu martipanul dat pe razatoare.
Am nivelat amestecul intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt.
Am pus deasupra nectarinele.
Albusurile le-am batut spuma tare, apoi am adaugat cate o lingura de zahar pana cand bezeaua s-a intarit.
Am dat tarta la cuptor pana cand s-a colorat bezeaua.
Sursa: http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii