In faina cernuta se incorporeaza untul moale, zaharul, sarea si apa. Se framanta aluatul si il lasam sa se odihneasca la rece timp de 2 ore.
Decojim merele si le taiem felii, apoi le calim putin, presarandu-le cu zaharul vanilat si scortisoara.
Mixam iaurtul cu ouale,amidonul,zaharul si esenta.
Pe planseta presarata cu faina,intindem o foaie. Ungem cu ulei o tava si o tapetam cu hartie de copt. Intindem foaia ridicand-o putin si pe peretii tavii.
Asezam uniform merele si introducem prajitura in cuptorul cald 20 de minute.
Dupa 20 de minute,scotem tava si se toarna crema cu iaurt si introducem din nou prajitura la cuptor,pana cand se rumeneste usor.
Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii