Aluatul se lucreaza in castron . Untul se freaca spuma . Zaharul se freaca cu galbenusurile apoi se amesteca cu untul si faina , pusa cate putin si bine frecate . Aluatul obtinut se tine la rece cel putin doua ore , poate sta si peste noapte .
Aluatul se intinde intr-o tava prafuita cu faina . Merele se curata , se taie felii si se aseaza peste foaie ca solzii. Se presara cu zahar . Se coace tarta 30-40 minute .
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii