Bati margarina spuma si aduagi zaharul si galbenusurile, separat bati albusurile apoi incorporez in prima compozitie, se adauga faina, praful de copt si zaharul vanilat.
Tava de tarta se tapeteaza cu unt si faina. Se toarna compozitia si deasupra se pun felii de de mere in forma de evantai.
Ca sa ramana merele deasupra se trec pe o parte prin faina.
Se da la cuptor 30 min.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii