tarta cu legume si branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - faina, sare, apa
  • - 2 vinete
  • - branza sandwich
  • - 2 rosii
  • - cascaval
  • - 2 oua
  • - 2 linguri de smaninta
  • - sare, piper

Mod de preparare

- din faina, apa si sare se face un aluat care se intinde intr-o tava de tarte rotunda, dupa ce aceasta a fost unsa cu putin unt sau dupa preferinte ulei, unsoare;

- peste aluat se aseaza 4-5 patratele de branza sandwich;

- peste branza se aseaza vinetele taiate rondele si prajite inainte pe ambele parti pe un gril, insa fara ulei

- deasupra vinetelor se pun rosiile taiate rondele si ele, iar peste rosii se razaleste putin cascaval cat sa acopere toata tarta

- se lasa la cuptor 10-15 minute, se scot si se toarna ouale batute impreuna cu smintina si sare

- se mai introduce odata la cuptor pina se rumeneste putin deasupra

Pofta buna, e super gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise