Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu praful de sare si cu zaharul.Galbenusurile se freaca cu uleiul,cu esenta si se adauga treptat albusurile, iar la final se pune faina amestecata cu praful de copt.
Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet.Se toarna compozitia in forma si se da la cuptor 40 minute la foc mic,se rastoarna cand este rece.
Pe un platou se aseaza blatul,se intinde gemul de afine iar peste se pun fructele.Gelatina se prepara cum scrie pe plic si se toarna peste fructe.Se lasa la racit pana se intareste gelatina.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii