Tarta cu grapefruit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu grapefruit

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 plic cu crema de vanilie
  • si laptele aferent
  • 1 plic cu gelatina
  • 2 grapefruite

Mod de preparare

Din cele 4 oua,4 linguri zahar,4 linguri de faina se face un pandispan care se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina,20-25 minute la foc mediu

Crema de vanilie se face conform instructiunilor de pe plic,dupa ce crema s-a racit se intinde pe pandispan

Gelatina se dizolva conform instructiunilor

Fructele se taie in felii si se aseaza peste crema de vanilie,se ung cu gelatina,se tine la rece pana in momentul serviri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise