Blatul:
Se amesteca toate ingredientele si se pune aluatul la congelator pentru 15 minute ca sa se raceasca. Dupa aceea,se intinde intr-o tava pentru tarta si se baga la cuptor la foc mic pentru vreo 15-20 minute
Crema:
Se mixeaza timp de 4 minute crema de vanilie impreuna cu laptele rece. Fructele de padure se amesteca cu 3 linguri de zahar, se lasa la fiert pe foc mic pentru vreo 5 minute, apoi se scurge surplusul de zeama printr-o sita.
Dupa ce s-a copt blatul, se lasa la racit, se adauga crema, iar peste crema se aseaza fructele. Tarta se va pune la frigider sa se raceasca.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii