Untul cu zahărul le-am mixat , am pus oul sarea și făina cernută cu praful de copt. Am frământat un aluat nelipicios pe care l-am învelit în folie și l-am lăsat la rece 30 de minute apoi l-am întins și l-am pus în tavă. Nu i-am îndreptat marginea l-am lăsat mai așa mai rustic că doar e pentru fructe de pădure. Am copt în cuptorul încins la 180 GC după ce am înțepat cu furculița. Când a fost gata am lăsat crusta să se răcească pe grătar.
Am făcut crema. Am amestecat laptele cu amidonul și zahărul. Am fiert la foc mic până s-a îngroșat am pus vanilia și am răcit-o.Am pus-o peste crustă.
Se aranjează fructele de padure sise serveste!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii