Blatul;
Se amesteca toate ingredientele pana optinem un aluat ce se poate lucra cu el.Intindem o foaie la dimensiunea formei pe care o avem incercand sa acoperim intregal si marginile,se da la cuptor 15-20min la 180grade(depinde de cuptorul fiecaruia).
Crema;
Punem laptele la fiert cu zaharul,oprim putin pentru praful de budinca sa-l dilzovam.Cand a fiert laptele adaugam de budinca,amestecam pana se ingroasa si asa calda o punem peste aluatul copt din inainte.
Glazura;
Fructe de padure(eu am avut congelate) se pun intr-o cratita cu zaharul si se pun pe foc 10 min,oprim focul,lasam de o parte 10 min apoi punem gelatina topita in 100ml apa calduta.Aceasta glazura o punem peste budinca,o dam la rece circa doua ore se poate servi si cu frisca,eu nu am pus"dieta".........

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii