Separam albusurile de galbenusuri.Mixam galbenusurile cu zaharul,praful de copt,stins cu zeama de lamaie si cele trei linguri de ulei.
Intr-un alt vas,batem albusurile cu un praf de sare,pana obtinem o spuma consistenta,dupa care amestecam cele doua compozitii.Crema de galbenusuri trebuie incorporata in spuma de albusuri,treptat,amestecand de jos in sus.Dupa ce terminam,adaugam faina,tot treptat.
Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Asezam fructele,care initial le-am dat putin prin faina,pe toata suprafata prajiturii.Punem tava la cuptor 25 de minute,la foc mic!!!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii