1. Radem hreanul curatat prin razatoarea fina.
2. Curatam merele de coaja si le taiem cuburi mici.
3. Caisele le punem la muiat in apa calda.
4. Amestecam untul topit cu zaharul farin pana devin o crema spumoasa (timp de 15 minute) adaugam unul cate unul ouale si respectiv galbenusurile, amestecand dupa fiecare, adaugam faina si amidonul amestecate in prealabil,omogenizam si turnam compozitia intr-o tava de tarte unsa si tapetata cu faina.
Intre timp, amestecam merele taiate cuburi cu caisele de acum destul de insiropate,stoarse si taiate feliute,adaugam ghimbirul ras,amestecam totul si asezam peste compozitia din tava.
Pudram cu zahar si introducem in cuptorul cald 180°C timp de 35 minute, pudram cu zahar si introducem iarasi tarta in cuptor timp de 5 minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii