Tarta cu fructe

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Tarta cu fructe

Ingrediente

  • Foaie:
  • 225 g faina
  • 150 g unt
  • 75 g zahar sau zahar maro
  • 1 albus
  • Umplutura
  • 1 plic si jumatate de budinca de vanilie
  • 550 ml lapte
  • 300 g capsuni
  • 100 g ananas
  • 1/2 plic gelatina

Mod de preparare

Foaia :

Se amesteca zaharul cu untul apoi se pune faina, se framanta pana se incorporeaza, iar la sfarsit se pune albusul pentru a obtine o coca omogena. Coca se da la frigider 30 de minute invelita in folie de plastic.

Se unge cu grasime forma de tarta. Se intinde coca, se pune in forma si se mai da la frigider inca 20–30 minute.

Se da drumul la cuptor la 180°C. Se coace aproximativ 30 de minute. Verificati dupa 20 de minute daca este gata.

UMPLUTURA:

Se face budinca conform instructiunilor de pe cutie, in loc de 750 ml puneti 550 ml delapte. Uitati-va daca trebuie sa puneti zahar sau nu.

Se toarna sarlota calda in crusta si se lasa sa se racesca. Daca aveti posibilitatea puteti s-o lasati peste noapte la frigider, fara fructe.

Se taie fructele si se aranjeaza dupa peferinta. Se pensuleaza cu gelatina aproape rece. Se poate servi si cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise