Se pune pasta foietaj intr-o tava rotunda de 26 mm impreuna cu hartia sa de copt ca sa nu se prinda de tava si se inteapa cu furculita ca sa nu se umfle, apoi se introduce in cuptorul incins la 200 ° C si se coace timp de 25 minute.
Cand este coapta se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se prepara crema. Se toarna praful de crema de lamaie, cel de vanilie, coaja rasa de la lamaie si portocala si laptele si se mixeaza pana ce devine o crema consistenta.
Dupa aceea se toarna crema peste pasta foietaj si se niveleaza cu un cutit cu varf rotund ca sa devina uniform. Se orneaza cu portocale si ultima si pune ciocolata alba rasa.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii