Se amestecă nucile şi migdalele într-un blender, se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă până se formează un aluat omogen. Dacă este prea sfărâmicios, se adaugă o linguriţă de apă de la curmale. Am uitat să precizez, curmalele trebuie lăsate la înmuiat 1-2 ore într-un bol cu apă. Compoziţia obţinută se presează într-o formă de tartă şi se dă la rece aproximatix 1 oră.
Se amestecă alunele înmuiate cu pulpa de la avocado într-un blender până se obţine o pastă omogenă. Se adauga şi restul ingredientelor, mai puţin fulgii de cocos si migdale şi se proceseaza până la omogenizare completă.
Se toarnă crema peste crustă şi se da la rece, până se întăreşte.
Înainte de servire, se presară fulgii de cocos si migdale deasupra tartei de avocado!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii