Pentru blat: amestecam toate ingredientele si intindem aluatul in tava cu mana, apoi punem intr-o cratita biscuitii sfaramati si cocodusele fara samburi si 50g zahar si amestecam , dupa care punem compozitia rezultata peste blat si dam la cuptor pana se inmoaie corcodusele,aproximativ 15 min. Intre timp preparam sosul de frisca si vanilie astfel: batem ouale cu praful de budinca si subtiem cu laptele, adaugam apoi zaharul esenta de vanilie si la urma frisca. omogenizam si turnam compozitia deasupra blatului cu corcoduse si dam din nou la cuptor pentru 35-40min.
Se serveste cand s-a racit pudrata cu zahar sau cu crema de vanilie sau frisca.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii