Pregatim o tava de tarta . Tava mea are 25x10 . Am pus pe ea folie alimentara .
In vasul robotului punem fulgi de cocos , zaharul de cocos si untul si pornim robotul . Il lasam sa mearga pana cand avem o compozitie omogena.
Turnam compozitia in tava si nivelam ridicand usor pe marginile tavii. Compozitia a ajuns la tava de tarta si inca 3 forme mici de savarine .
Dam la frigider pana se intareste.
Cu ajutorul unui mixer batem crema de cocos impreuna cu zaharul si mascarponele pana cand are consistenta unei creme .
Daca nu puneti mascarpone crema va fi mai subtire .
Cand blatul de cocos este tare scoatem folia de pe el si il asezam pe un platou .
Turnam crema peste blatul de cocos si dam din nou la frigider .
Inainte de servire presaram zahar de cocos si bucati de capsuni .
Pofta mare .
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii