Cantitatile pe care le-am mentionat sunt cam mari pentru o tava de tarta normala de 26 cm diametru.Eu am pus 350g ciocolata, 200 ml frisca si 100 ml lapte si doar 2 oua inrtegi.
Se unge tava pentru tarta, se aseaza aluatul si se coace aproape tot.
Separat se incalzeste laptele cu frisca, sarea si esenta de rom.Se bat ouale intregi.In amestecul de lapte si frisca se adauga ouale si se amesteca energic sa nu iasa vreo omleta.Ciocolata o topim pe baie de aripi.Amestecul de oua si lapte se strecoara si se adauga peste ciocolata.
Compozitia de mai sus se adauga in aluatul de tarta si se tine la cuptor pentru 5 minute la 200 de grade si se mai lasa in cuptorul incalzit pentru 40 de minute.Se tine la frigider pentru 3 ore inainte de a fi servita.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii