Intindeti coca pe o tava intinsa cu o hartie de copt. Daca aveti baking sheet din aluminiu o puteti folosi fara hartie de copt. Ungeti aluatul cu bulion, lasand 2 cm din margini neatinse. Presarati feliile de ciuperci, ardeiul gras taiat bastonase, ceapa, chorizo, sunca si deasupra turnati cascavalul. Indoiti marginile pentru a forma tarta ca o rama.
Dati la cuptorul incins in prealabil la 180grade, pentru 20 minute sau pana devine auriu. Presarati patrunjel si serviti fierbinte.
Eu am facut-o de mai multe ori, printre care si in tavite individuale, dar daca nu aveti si nu vreti bataie de cap, faceti intr-o singura tava:)
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii