Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele sis area in robotul de bucatarie si se amesteca pana rezulta un aluat omogen, sau se framanta manual. Aluatul rezultat se pune in folie de plastic si se da la rece circa 30 de min.
Se intinde apoi aluatul de circa 1 cm grosime.Se pune aluatul in forma de tarata si se da la cuptor.
Se taie cepa juliene si se pune la calit in putin ulei impreuna cu zaharul, sarea si piperul, dupa ce s-a caramelizat se pune la racit.
Pulpele de pui dezosate le dam prin masina de tocat. Amestecam carnea tocata de pui cu un ou batut, condimentam cu cimbru uscat, sare si piper. Formam chiftelute pe care le dam prin faina si apoi le prajim doar cat sa prinda putina crusta.
Se amesteca smantana cu oul, cascavalul ras si nucsoara. Cu amestecul rezultat umplem crusta de tarta apoi presaram ceapa caramelizata , rulouri din bacon si chiftelutele semi prajite.
Se da la cuptor 15-20 min.
Pofta buna !
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii