Amestecaţi făina cu brânza de vaci, adăugaţi treptat apa pentru a obţine un aluat omogen. Adăugaţi sare si pier si ierburi uscate fărâmiţate. Amestecaţi bine şi lăsaţi la rece 30 de minute.
Tăiaţi ceapa şi căliţi-o într-o lingură de ulei de măsline, adăugaţi jambonul şi mai lăsaţi 5 minute.
Bateţi ouăle cu crema, adăugaţi sare, piper, nucşoara şi pătrunjelul tocat.
Intindeţi aluatul, puneţi-l în formă rotundă de tartă. Inţepaţi aluatul cu furculiţa şi îl puneţi la copt 10 minute la 180°C (termostat 6).
După 10 minute, scoateţi aluatul, repartizaţi ceapa cu jambonu , apoi vărsaţi crema. Mai coaceţi cam 30 minute la 220°C (termostat 7).
Serviţi călduţă cu salată verde.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii