Pentru aluat se pune faina intr-un bol si se sareaza dupa gust. Se adauga untul si se framanta bine iar apoi se adauga si oul si se framanta in continuare. Apoi se adauga si cele 2 lingurite de apa si se framanta pana cand aluatul devine foarte fin. Aluatul se lasa apoi cel putin o ora intr-un loc rece la odihnit.
Intre timp se rade branza , ouale se amesteca cu smantana si se adauga nucsoara macinata, piperul si sare.
Se incinge cuptorul. Aluatul se intinde pe o suprafata de lucru presarata cu faina si se intande cu pana ce veti obtine o forma rotunda care sa intre in tava de copt. Se introduce aluatul apoi in tava si se inteapa pe alocuri cu o furculita. Se pune la cuptor pentru 15 minute.
Dupa 15 minute scoateti aluatul din cuptor, presarati branza rasa si compozitia de ou si se mai pune la cuptor pentru inca 15 minute

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii