Se prepara un aluat amestecand iaurtul cu uleiul,se adauga faina amestecata cu praful de copt si sarea,se framanta bine si se intinde o foaie care se pune intr-o tava de aragaz rotunda,aluatul sa depaseasca marginile tavii;
Tonul se pune la scurs,dupa care se amesteca cu celelalte ingrediente,pana la omogenizare;
Aceasta umplutura se pune peste aluatul din tava si se da la cuptorul incins,la foc potrivit cca 15-20 minute;
Se pastreaza putin cascaval,iar inainte cu 5 minute de a fi gata tarta,acesta se presara deasupra.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii