TARTA CU CASCAVAL SI TON

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 grame faina;
  • 50 ml ulei;
  • 1/2 pachet praf de copt;
  • 100 ml iaurt;
  • sare;
  • conserva de ton in ulei(200 grame);
  • 50 ml lapte dulce;
  • 200 grame cascaval ras;
  • 200 grame branza dulce de vaca;
  • 3 oua batute;
  • 2 fire ceapa verde taiate rondele.

Mod de preparare

Se prepara un aluat amestecand iaurtul cu uleiul,se adauga faina amestecata cu praful de copt si sarea,se framanta bine si se intinde o foaie care se pune intr-o tava de aragaz rotunda,aluatul sa depaseasca marginile tavii;

Tonul se pune la scurs,dupa care se amesteca cu celelalte ingrediente,pana la omogenizare;

Aceasta umplutura se pune peste aluatul din tava si se da la cuptorul incins,la foc potrivit cca 15-20 minute;

Se pastreaza putin cascaval,iar inainte cu 5 minute de a fi gata tarta,acesta se presara deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise