Cartofii se curata si se taie rondele de dimensiuni medii. Apoi se spala prazul si se taie rondele fine. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajesc cartofii timp de 5 minute alternand de pe o fata pe cealalta. Se adauga 30 g unt si prazul si se mai prajesc inca 4 minute amestecand usor. Se ia de pe foc si se adauga sarea, piperul si nucsoara. Se unge o forma ceramica cu untul ramas si se adauga rondele de cartofi si praz. Separat se amesteca smantana cu faina, branza proaspata, branza Emmentaler rasa si ouale. Amestecul obtinut se adauga peste cartofi si praz.
Se introduce forma in cuptorul preincalzit la 180-200° pentru aproximativ 25 de minute.
Se serveste dupa preferinta calda sau rece, iar pentru decor se poate orna cu cateva fire de patrunjel.
Pofta Buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii