Foile de aluat se desfac, se intind una langa alta si se lasa sa se decongeleze. Apoi se suprapun si se intind pe planseta. Se decupeaza, cu ajutorul unei forme speciale sau cu buza unui pahar, 12 ovale. Din resturile de aluat se taie fasii care se impletesc cu o coada. Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius.
Se bate albusul.Marginile ovalelor se ung cu albus si se asaza de jur imprejur impletiturile de aluat. Se presara deasupra fulgii de migdale si 40 g zahar. Blaturile de tarte se coc pe o tava tapetata cu hartie de copt timp de 7 minute. Se scot din cuptor, se inteapa cu o furculita, ca sa nu se umfle, si se mai dau la cuptor incat 7-8 minute. Se lasa sa se raceasca pe un gratar de bucatarie.
Pentru crema, se bate in bain-marie untul impreuna cu 80 g de zahar, sucul de lamaie si ouale. Crema de lamaie se ia apoi de pe foc si se bate intr-o baie de apa rece pana ce se raceste.
Blaturile de tarta se umplu cu crema. Se spala si se curata capsunile, se taie bucati si se orneaza tartele.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii