Mixam untul impreuna cu zaharul si zaharul vanilat aprox 5 minute, dupa care adaugam treptat galbenusurile si in final oul intreg. Continuam sa mixam la viteza mica si incorporam si faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
Turnam compozitia intr-o tava (diagonala de 27 cm) tapetata cu unt si faina, asezam deasupra capsunile taiate in 2 si dam la cuptorul preincalzit (180 grade) aprox 35 minute. Inainte cu 5 minute de a expira timpul de coacere, incepem sa mixam albusurile cu un praf de sare, iar cand incepe sa se intareasca adaugam treptat zaharul si cream tartarul. Mixam la viteza mare pana devine tare si lucioasa spuma.
Scoatem tava din cuptor si cu ajutorul unei linguri punem "motzuri" de spuma peste capsuni. Dam din nou la cuptor circa 10-15 minute sau pana devine aurie bezeaua.
Feliem cu un cutit usor umezit si doar dupa ce s-a racit complet.
Pofta Buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii