Mixam ghimbirul maruntit cu untul topit si 2 linguri de zahar. Punem aceasta compozitie peste hartia de copt cu care am imbracat tava. Lasam intr-un bol, la insiropat, capsunile cu 2 linguri de zahar. Intr-un vas mai mare, mixam smantana cu cana de zahar. Adaugam ouale pe rand, , faina , zeama de lamaie si apoi iaurtul, mixind cu nadejde pana la incorporarea fiecarui ingredient. Turnam aceast aluat, peste crusta din pasta de ghimbir. Mixam capsunile pana obtinem un piure, pe care il turnam deasupra aluatului si chiar in interiorul lui cu ajutorul unei lingurite. Coacem in cuptor circa 55 minute, dupa care lasam la racit. Scoatem , cu grija, tarta din tava, o refrigeram, si apoi o portionam pentru servit. POFTA BUNA COPII !!! CUGETARE : Nu avem atat nevoie de ajutorul prietenilor , cat mai ales de increderea in ajutorul lor . ( EPICUR )

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii