Se bat 3 oua cu 3 linguri de zahar si 3 linguri de faina. Se adauga 3 linguri de nuci pisate. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta si se da la cuptor. Se scoate cand e gata si se lasa la racit.
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic si se lasa sa se raceasca.
Cand s-au racit, se intinde budinca pe blat si se orneaza cu caise. Se presara 5 linguri de nuca tocata si prajita, iar deasupra se toarna un tort gelee preparat cu apa si zahar conform instructiunilor de pe plic.
Se bat 100 ml de frisca si se orneaza tarta.
Se da la rece si se serveste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii