Tarta cu branzeturi si legume

Intr-o tava yena punem aluatul de foietaj cu tot cu hartie de copt, sa acopere si marginile.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu branzeturi si legume

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj dreptunghiular
  • 350 g amestec de branzeturi (telemea de vaca semi-sarata, faisselle, philadelphia, mozzarella razuita)...sau de care aveti branza de vaci proaspata, urda, ricotta)
  • 1 dovlecel zucchini
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • busuioc
  • 2 rosii de marime medie

Mod de preparare

Intr-o tava yena punem aluatul de foietaj cu tot cu hartie de copt, sa acopere si marginile, il intepam cu furculita din loc in loc si il dam 4-5 minute la cuptorul preincalzit la 190°C .

Intre timp, dovlecelul il curatam de coaja si il dam pe razatoare mica.

Intr-un bol adaugam branzeturile, ouale si smantana, amestecam bine, adaugam dovlecelul scurs de zeama, faina cu praful de copt si condimentam cu sare si busuioc dupa gust.

Compozitia rezultata o turnam peste aluatul de foietaj scos din cuptor, adaugam bucati de rosii din loc in loc si presaram putin busuioc deasupra.

Dam tava la cuptor la 180°C pentru 40-50 minute sau pana ce tarta s-a rumenit frumos deasupra.

Se serveste calduta sau rece!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise