Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, puneti drojdia si sarea.
Aluatul:
Intr-un bol cerneti faina, puneti drojdia si sarea.
Turnati apa calduta, treptat si framantati.
La final adaugati uleiul si framantati pana este incorporat.
Il acoperiti cu un prosop curat, il lasati sa creasca, la loc caldut.
Umplututra:
Mozzarella o scurgeti bine de lichid, o taiati cuburi.
Rosiile spalate, le taiati felii pe rotund indepartand cotoarele.
Aluatul crescut, il rasturnati pe masa de lucru, pe care presarati putina faina inainte.
Intindeti o foaie mai grosuta.
Tapetati cu hartie de copt pe o tava de 24/37 cm, asezati foaia de aluat.
Puneti bucatile de mozzarella, feliile de rosii, rosiile cherry si presarati putina sare.
Bateti spuma oul, apoi il turnati usor peste toata tarta.
Deasupra presarati parmezanul ras si semintele.
Introduceti tarta in cuptorul incins, la 180 de grade, pentru 30-35 de minute, pana tarta prinde o crusta frumoasa deasupra si aluatul este copt.
Cand este gata, o scoateti din cuptor si o lasati sa se racoreasca 5 minute.
Acum este numai buna de servit, fie calda, fie rece, voi alegeti.
Vedeti ce simplu se face? Puteti sa o incercati si voi!
Sa aveti pofta!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii