Amestecati ingredientele pentru aluat si framantati 10\' un aluat potrivit de tare. Puneti aluatul infasurat in folie la frigiderpentru 20\'. Intindeti apoi o foaie intr-o tava rotunda, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Amestecati branza de vaci cu telemeaua si cu 4 oua batute. Condimentati amestecul, adaugati morcovii taiati bastonase si turnati-l apoi peste foaia din tava. Nivelati si coaceti tarta la foc potrivit. Taiati in bucati cat timp este calda.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii