Biscuitii digestivi ii sfaramitam.
Biscuitii digestivi ii sfaramitam cu un sucitor. Untul il topim si il turnam peste biscuitii maruntiti, amestecam bine compozitia. Ungem cu unt topit o tava rotunda de copt, cu inel reglabil, de 24 cm, si tapetam cu faina. Punem compozitia si ridicam si pe marginile formei. O dam la rece in frigider, 30 minute.
Branza de vaci o mixam bine apoi o punem intr-un vas si adaugam zaharul, cele trei linguri de faina, doua lingurite cu esenta de vanilie si doua lingurite cu coaja de lamaie/portocala. Amestecam bine ingredientele, si adaugam pe rand, cele cinci oua, si cele doua galbenusuri.
Scoatem din frigider blatul, turnam din compozitia de branza, punem din loc in loc cate o lingurita din gem, apoi toata umplutura, si dam la cuptorul preincalzit, in prealabil, timp de 50-60 de minute, foc mic spre mediu. O lasam sa se raceasca, iar marginile tartei le ornam cu ciocolata alba topita. Portionam tarta si pe fiecare bucata ornam cu ajutorul unui posh, cu gem de visine.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii