Incinge cuptorul la 180˚C. Unge cu grasime o tava rotunda de 23 cm diametru.
Pentru aluat, amesteca ingredientele uscate intr-un vas.Adauga untul si amesteca pana cand obti un aluat sfaramicios.Adauga oul si amesteca pana cand obti un aluat omogen.Da aluatul la rece 10 minute.
Pentru umplutura amesteca toate ingredientele fara piersici.Scoate alautul de la rece si intinde-l pe o suprafata pudrata cu faina pana ajungi la grosimea de aprox. 5mm.Pune aluatul in tava pregatita radicand aluat si pe margini (trebuie sa fie o margine inalta de aprox. 4 cm).Toarna umplutura peste aluat, niveleaza apoi aseaza piersicile peste umplutura.Da tarta la copt 30-35 minute pana cand aluatul s-a rumenit iar branza s-a intarit putin.Lasa tarta sa se raceasca complet apoi da-o la rece pana in momentul servirii.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii