Preincalziti cuptorul. Derulati una dintre foile de aluat, bine racit, pe o tava pt patiserie sau intr-o forma mare pentru tarte, pastrand hartia pe care era lipit aluatul. Intepati aluatul si ungeti marginile cu galbenus batut. Tineti-l la cuptor timp de aproximativ 20 de minute.
Intre timp, spalati si stergeti rosiile. Incalziti uleiul intr-o tigaie cu fund gros, adaugati rosiile pentru a le cali putin, amestecand incet. Trebuie sa se prajeasca usor, dar fara sa se crape pielita. Sarati-le si piperati-le.
Lasati aluatul copt sa se mai raceasca si cand este mai caldut, acoperiti-l cu un strat subtire de tapenada. Presarati zahar pudra si lasati sa se caramelizeze timp de 5 min, in cuptorul incins. Decorati cu frunze de busuioc si serviti de indata ce e gata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii