1. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, apoi le dam deoparte.
2. Intr-o cratita fierbem la foc mic ciocolata si untul, amestecand continuu. Dupa ce se topeste, le luam de pe foc si adaugam zaharul, ouale, esenta de vanilie si la sfarsit, compozitia cu faina, amestecand pana la omogenizare.
3. Ungem cu unt o forma de tarta cu diametrul de 23-24 cm si turnam in ea compozitia.
Coacem in cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute la foc potrivit.
4. Lasam sa se raceasca si servim feliile de tarta ornate cu frisca si zmeura proaspata.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii