Se face aluatul.Intai se amesteca faina cu margarina si sare pana se omogenizeaza apoi se adauga apa.
Se pune la frigider o ora. dupa care se intinde intr-o o foaie de 0,1cm si se pune intr-o forma de tarta.
Se face compozitia ,intai se bat ouale cu furculita apoi se pune laptele ,smantana.
Peste aluat se pune salamul taiat cubulete apoi se toarna amestecul de oua .Se pune deasupra cascavalul si ceapa.
Se da la cuptor la 220 C timp de cam 40 min.Iese ceva foarte bun .
Pofta buna.Se poate servi calda (nu fierbinte(sau rece
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii