Tartã de mere cu stafide si scortisoarã

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Tartã de mere cu stafide si scortisoarã

Ingrediente

  • 290 gr unt si 300 gr zahãr
  • 5 ouã si 300 gr fãinã
  • 1 linguritã de praf de copt
  • 60 gr stafide
  • 3 mere
  • zahãr si scortisoarã purã
  • 1 gãlbenus
  • menta

Mod de preparare

1) Amestecã bine untul cu zahãrul, adaugã ouãle si fãina cu praful de copt.

Pune stafidele si toarnã într-o formã unsã.

2) Taie merele în felii si dispunele peste blat.

Pudreazã cu zahãr si scortisoarã, unge cu gãlbenusul bãtut si dã la copt.

Se poate servi caldã cu înghetatã, la un ceai sau o cafea merge la fix.

Poftã mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise