Se spala tarhonul se lasa la scurs, apoi se desface de pe crengute si se pune intrun vas. Saram bine, bine frunzele de tarhon cu sare grunjoasa fara iod, lasam vreo 3-4 ore sa se mai lase putin frunzele, apoi asezam tarhonul in borcan si punem otet. In acest mod, se pastreaza ani de zile tarhonul, un condiment excelent pt ciorbe cu carne afumata, sau ciorba de fasole uscata.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii