Intr-un robot de bucatarie se pune ceapa si miezul de paine,se adauga apa minerala si se fruleaza bine pana devine ca o crema.Se adauga ouale de peste(icre),zeama de lamaie si un pic de ulei si se fruleaza dinou adaugand putin cate putin ulei in robot pana ce a devenit totul foarte dens.Se serveste rece in special cu peste.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii