Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cubulete nu foarte mari.Am curatat si pisat usturoiul, iar lamaia am stors-o.Intr-o tigaie am calit in uleiul de masline cuburile de pui.Cand s-au gatit cam 90% am adaugat usturoiul si zeama de lamaie.Am lasat la foc mic aproximativ 10 minute pana a scazut zeama.
Modul de servire nu e tocmai european.Intr-o bucata mica de lipie se pune un cub de pui si apoi se intinge in humus.Eu am facut-o romaneste si am folosit furculita.Au ras de mine dar obiceiurile vechi se schimba greu.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii