Talmes-balmes in aluat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Talmes-balmes in aluat

Ingrediente

  • 1 foaie de placinta sau o foaie de aluat frantuzesc
  • 2 linguri branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 3 masline verzi
  • 3 masline negre
  • 50g cascaval ras

Mod de preparare

Taiem ardeii in patratele mici.

Taiem maslinele marunt.

Derulam foaia de aluat(putem folosi si aluat de pizza sau de paine).

Amestecam branza cu smantana si o intindem pe foaie

Deasupra presaram ardeii , maslinele ,cascavalul ras si rulam.

Taiem in felii groase(cam 5 cm).

Punem feliile intr-o tava intinsa acoperita cu foaie de copt si unsa cu unt.

Dam la cuptor foc mediu(th6 sau 180°)

lasam pana se rumeneste .

Se poate servi cald cu o salata verde sau rece ca aperitiv.

E foarte usor de facut si chiar si copiii o vor adora.

Pofta buna si cat mai multe retete incercate sau facute!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise