Incingeti cuptorul la 180°. Taiati rosiile in patru si maruntiti-le (in mixer). Tocati ceapa curatata, spalati vinetele si taiati-le cuburi mai mari.
Incingeti, intr-o cratita, 100 ml de ulei si prajiti vinetele la foc iute, adaugand cate putin ulei. Scoateti-le din cratita si puneti-le deoparte.
Puneti in cratita copanele si rumeniti-le impreuna cu ceapa tocata si asezati-le apoi intr-o tava. Pudrati-le cu sofran, chimen si scortisoara, sarati-le, piperati-le, adaugati rosiile si maslinele si stropiti-le cu zeama de carne (cubul dizolvat in 250 ml de apa clocotita). Puneti si vinetele in tava, impreuna cu coriandrul, amestecati bine, acoperiti-le cu un capac si dati-le 45 de minute la cuptor sa se patrunda. Serviti-le imediat, sau incalzite pe foc mic.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii